|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
GossipGirL*bLair Queen

Ruh HaLiniz:  Aile: Waldorf Ailesi Dedikodu sayısı: 11 Aldığı giysi sayısı: sonsuz Mesaj Sayısı: 1843 Rep Gucu: 2364 Reputation: 9 Kayıt tarihi: 20/03/09 Yaş: 17 Nerden: Upper East Side İş/Hobiler: CNBC-e islemek, resim çizmek, kitap okumak, film çekmek,alışveriş yapmak, dans etmek, insanları gıcık etmek :P Yorum: hayatınızda görüp görebilceiniz en deli kız xD Lakap: The Cheerleader
 | Konu: 3. Sinav C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:03 | |
| iLk soruyLa basLiorum =) 1. Ilk bolumdeki partinin adi nedir ? _________________ uuuww. Poor you... It's bitching time!!
En son GossipGirL*bLair tarafından C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
Brooke Haily Braxton

Aile: Van Der Woodsen aiLesi Mesaj Sayısı: 52 Rep Gucu: 57 Reputation: 0 Kayıt tarihi: 27/08/09 Nerden: Upper East Side Yorum: GG : BkaLim yeni Serenamiz nasi biri =)
 | Konu: Geri: 3. Sinav C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:04 | |
| |
|
 | |
GossipGirL*bLair Queen

Ruh HaLiniz:  Aile: Waldorf Ailesi Dedikodu sayısı: 11 Aldığı giysi sayısı: sonsuz Mesaj Sayısı: 1843 Rep Gucu: 2364 Reputation: 9 Kayıt tarihi: 20/03/09 Yaş: 17 Nerden: Upper East Side İş/Hobiler: CNBC-e islemek, resim çizmek, kitap okumak, film çekmek,alışveriş yapmak, dans etmek, insanları gıcık etmek :P Yorum: hayatınızda görüp görebilceiniz en deli kız xD Lakap: The Cheerleader
 | Konu: Geri: 3. Sinav C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:05 | |
| evet dooru 10 puan =) 2. Serena, Blair ve Dan sırasıyla hangi üniversitelere gitmek istiyorlardı? _________________ uuuww. Poor you... It's bitching time!! |
|
 | |
Brooke Haily Braxton

Aile: Van Der Woodsen aiLesi Mesaj Sayısı: 52 Rep Gucu: 57 Reputation: 0 Kayıt tarihi: 27/08/09 Nerden: Upper East Side Yorum: GG : BkaLim yeni Serenamiz nasi biri =)
 | Konu: Geri: 3. Sinav C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:06 | |
| serena brown veya yale ...yani brown a gidiyorda hangisine gitmek istiyor bilmiyorum brown diyce blair yale dan harvard attım tuttu mu...=) |
|
 | |
GossipGirL*bLair Queen

| |
 | |
Brooke Haily Braxton

| Konu: Geri: 3. Sinav C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:09 | |
| ana sınıfı....  |
|
 | |
Pyro

Ruh HaLiniz:  Aile: Bass AiLesi Mesaj Sayısı: 269 Rep Gucu: 371 Reputation: 15 Kayıt tarihi: 31/08/09 Yaş: 17 Nerden: İstanbull Yorum: GG : bir chuck daha!! Ne diyebiLirim ki yasasin!! Lakap: Apollo
 | Konu: Geri: 3. Sinav C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:10 | |
| |
|
 | |
GossipGirL*bLair Queen

| Konu: Geri: 3. Sinav C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:11 | |
| yok anasinifi dogru =) 10 puan dha brooke'a. 4. Serena'nın kardeşi Eric'in kaldığı rehabilitasyon merkezinin adı nedir? _________________ uuuww. Poor you... It's bitching time!! |
|
 | |
GossipGirL*bLair Queen

| Konu: Geri: 3. Sinav C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:14 | |
| biLmeyen bilmiorum desin bolece dier soruya gecebilirim xD _________________ uuuww. Poor you... It's bitching time!! |
|
 | |
Brooke Haily Braxton

| Konu: Geri: 3. Sinav C.tesi 19 Eyl. 2009, 17:15 | |
| Bu arada Darthmouth da nsl unuttum okula bile bakmıştım heyecan işte hep sınavlarda heyecanlanıyorum....ÜHÜHÜHÜÜ Fifth Avenue mu? Nasıl attım..tutma olasılığı yok....=) |
|
 | |
|